19.0029.00

Šifra: Ni na voljo Kategorija:

Ob vsej tej silni ponudbi raznih kapljic, je pomembno da veste v čem se razlikujejo, da boste lahko primerjali.

Nekatera podjetja jih pridobivajo tako, da nosilnemu olju (kokosovemu, sončničnemu, konopljinemu) dodajo samo izoliran kanabidiol, kar pomeni, da takšne kapljice vsebujejo samo to eno substanco, sama rastlina pa jih ima na sebi čez 100. Manjkajo jim tudi zelo pomembni flavonoidi in terpeni, ki jih proizvaja konoplja sama. Iz tega lahko sklepamo, da takšne kapljice ne bodo delovale z učinki, ki jih obljubljajo.

Ostali, ki jih pa ponujajo pod “full spectrum”, pa uporabljajo ekstrakt, ki je pridobljen s Co2 ali alkoholno ekstrakcijo cvetov in listja. Že res, da takšne kapljice vsebujejo skoraj poln spekter kanabinoidov, ampak tudi tem manjkajo flavonoidi in terpeni, ki so tako kot kanabinoidi, zaslužni za antibakterijsko, antivnetno, pomirjujoče in sproščujoče delovanje.

Naše konopljine kapljice pa zaradi naravnega načina predelave – maceracije, vsebujejo res cel spekter kanabinoidov, terpenov, flavonoidov in ostalih snovi, ki jih najdemo na rastlini sami. Vse te snovi delujejo sinergijsko, zato je pomembno, da jih uporabljamo v kompletu. Prav zaradi tega razloga so naše kapljice učinkovitejše in se zelo razlikujejo od ostalih.

Že po okusu boste zaznali njihovo moč in kvaliteto, najbolj boste pa to zaznali tisti, ki ste kdaj že uporabljali kakšne druge konopljine kapljice.

Vsebina

10 ml, 20 ml