Pozdravljeni

Na tej strani smo zbrali cel kup izjav naših kupcev, pisma, ki smo jih dobili in pa zanimive anekdote, ki smo jih zbrali v teh trinajstih letih, odkar smo začeli prodajati konopljino olje. Preberite vse in se odločite za naše olje.
Kliknite in preberite Kliknite in preberite Kliknite in preberite Kliknite in preberite
Anekdota

Verjeli ali ne, v teh enajstih letih nismo dobili niti ene replike v smislu, da bi kupec bil tako nezadovoljen, da bi vrnil olje in zahteval vračilo denarja. Tu in tam se kdaj zgodi, da kdo pozabi prevzeti paket ali da si je vmes, preden je dobil olje, premislil in dobimo paket nazaj. A primera, da bi kdo zahteval vračilo denarja zaradi nezadovoljstva s samim oljem, ni bilo.

No razen enega, ki si zasluži teh par vrstic…

Zgodilo se je enkrat spomladi 2009, se pravi še čisto na začetku naše poti, ko smo imeli v pogoji uporabe eno prav ekstremno postavko in sicer, da kupcem, ki niso zadovoljni z oljem, vrnemo denar. Pa to ne, da nam pošljejo nazaj neodprto steklenico …, mi smo napisali, da lahko kupci pošljete nazaj tudi prazno steklenico olja (vmes smo to morali popraviti), če niste bili zadovoljni in se je našel en tak, ki je poslal prazno steklenico olja in zahteval vračilo denarja.

Takrat na začetku, smo imeli na strani en citat iz ene študije, s katero so znanstveniki dokazali, kako konopljino olje (predvsem GLA) pomaga pri izgubljanju odvečne telesne teže in ta kupec je očitno želel izgubiti nekaj odvečne teže in je zato naročil olje. Je tako? Ne, v tem primeru ni bilo tako! Ta kupec se je hotel malo pošaliti in izkoristiti zgoraj omenjeno ugodnost okrog vračila.

Naročilo je prišlo v četrtek 9. aprila 2009 in smo paket še isti dan poslali, kot običajno. V petek 17. aprila 2009, pa smo dobili paket (se pravi po enem tednu) s prazno steklenico in dopisom. “Vračam vam prazno steklenico, ker nisem nič shujšal in prosim za vračilo denarja.” Seveda smo denar vrnili …, konec koncev, če bi človek od konopljinega olja v enem tednu lahko lepo shujšal, potem bi to bil res pravi čudež. Mi smo vedno priporočali dve jedilni žlici olja na dan, kar pomeni, da je stekelnica ob takšnem tempu, prazna v dobrem mesecu …, ta pa je prišla nazaj prazna po enem tednu. Skratka hecna zgodba in edini naš primer vračila denarja kupcu v enajstih letih prodaje olja in to nekaj pove o kvaliteti.
Izkušnje naših kupcev

Dobili smo takle mail:

Spoštovani!

Sem Katja. Ne vem, ali naj vam verjamem ali ne. Zelo podobne reklame sem že imela v rokah in so me razočarale. Brala sem na vaši spletni strani o konpljinem olju, žrebanje imate na r. d. mojega očeta. Že 12 let trpim za kroničnim zaprtjem, tako da niti ne vem, če moj prebavni sistem sploh obstaja. Posebno v medeničnem predelu je nekaj hudo narobe. Probala sem že ful reči, a nič ne pomaga. Skratka, da bi imela normalno prebavo, rabim že nadčudež.

Uporabljam odvajalni čaj, brez njega ne bi nikoli šla na blato. A čaj želim opustiti. Bila sem pri zdravnikih, a stalno mi rečejo, da je vse ok. Jaz pa vem, da ni, saj ni on v mojem telesu. Res pa je, da sem prepričana, da zdravniki skrivajo z glavnimi vred, tako kot vojska, in to hudo skrivajo, da bi ordinacije skorajda lahko zaprli. Da se rešijo človeka, ki ga je doletela depresija, mu enostavno predpišejo antideprisive, saj je to zdravnikom v mastno korist.

Npr. jaz sem bila zaradi kroničnega zaprtja pri zdravniku, pa je rekel, naj jem sadje in zelenjavo. Kakšna plehka izjava. Kako je sploh zdravo to umetno sadje in ta napihnjena zelenjava, nimam pojma, a zanesem se na to, ki je v domačem vrtu. Sploh ne vem, kaj dajajo vse v hrano, neke kemikalije in mozolji se vrstijo. Eden za drugim, koža je zanič.

Imam 28 let, pa me oblivata vročina in mraz, kot pri ženskah v meni. Imam hud pms. Ginekologinja mi je hotela dati kontracepcijske tablete, pa sem jo zavrnila, saj menda povzročajo raka in druge neprijetne stranske učinke. Jemala sem antideprisive, a vam povem, da se mi je zaradi njih zelo zmešalo: hude vrtoglavice, vrtenje, da nisem vedela več, kdo sem, in potem veselo in brez sramu predpisujejo te pilse.

Me gledajo, da sem jaz butasta, a oni točno vejo, kolko je ura. Zato me je razjezilo, da sem sama pri sebi rekla, da bom probala jest sadje in zelenjavo, če je v trgovinah še kaj vredna, nič mesa, vse brez olja. Ena glavna stvar pa je, da imam zelo rada kislo.

Kakorkoli že, res ne vem več, komu naj verjamem, saj do zdaj še nisem našla junaka, ki bi me rešil teh peklenskih muk! Če to vam uspe, grem na konec sveta in vam zapojem himno!

Za odgovor se Vam najlepše zahvaljujem!

Lep jesenski dan še naprej!

Potem smo ji poslali eno steklenico brezplačno, da še to poskusi …, in nam je napisala tole…

Najprej se Vam zahvaljujem za pošiljko.

Ne vem, kaj je v konopljinem olju, a odločila sem se, da preneham z odvajalnim čajem. Danes okrog 9-ih zjutraj sem vzela eno žlico, čeprav sem hotela eno in pol, pa sem rekla, da je najbolje, tudi če sem skeptična, da vzamem eno jedilno žlico, tako kot piše. Kajti res nisem verjela, da bo neka navidez brezvezna stvar kaj pomagala. Pa sem rekla, pa da vidimo. Mogoče bo v nekaj dneh le pomagalo. Čez dan sem na to pozabila, čeprav sem se tja pa sem na to le bežno spomnila in delala svoje stvari kot ponavadi.

Prva nenavadna stvar, ki se mi je zgodila, je bila ta, da sem prvič po trinajstih ali več letih jedla ocvtro jajce, kar prej nisem zaradi menstruacije. Ne vem, kako bo z banano, ta bo mal težka, ker je, odkar sem dobila menstruacijo, ne jem. Mi ful smrdi. Kot da bi menstruacija ali hormoni zamešali, v katerem obdobju sem, da nisem še zdaj nisem noseča in ne v meni. Hormoni! So šli kar krepko čez mejo.

Okrog dveh popoldne me je primlo spat, kar je bilo zelo nenavadno. V sekundi me ni bilo več. Spala sem več kot dve uri. Pomislila sem na PMS, čeprav me tako pošteno ni vrglo že več let. Ne vem, kaj je to. Dve uri in pol po tem pa so se že pokazali prvi učinki Vašega konopljinega olja. Sicer je bilo vse skupaj bolj kot driska, (se opravičujem, ker moram povedat), in upam, da je to znak res tega olja. Če je to to, jaz res nisem mogla verjet. Počakala bom še nekaj dni, da se res prepričam.

Če je to to, še nobena stvar mi do zdaj ni bila toliko naklonjena. Razen odvajalni čaj, ki ni ravno zanesljiv, sčasoma zbledi. In s tem želim prenehat. In bom videla, kako bo naprej s konopljinim oljem. Je ful blag, kar nisem pričakovala, rekla sem, kako pa bom jaz zdaj to pila, a se ga da pit na živo, ker je tako blag.

———————————————————————————————————————————————————————————————

Z luskavico se spopadam že več kot 15 let in ker mi v tem času nobeno zdravilo ni tako pomagalo, da bi se mi koža pozdravila in ker sem sita vseh oglasov, ki obljubljajo najlepšo, najbolj navlaženo, najbolj sijočo, najbolj mehko kožo, sem bila tudi pri vašem oglasu malce skeptična. Poiskusila sem že toliko raznih krem, kapsul, tablet, napitkov, olj, losjonov….in večina je delovala, a le kak mesec ali dva.

Ampak z veseljem lahko povem, da mi konopljino olje pomaga! Ne pričakujem več hitrih rezultatov, a pri vašem olju sem bila presenečena; prve spremembe oz. izboljšave so se pokazale že po 1 tednu. Jaz osebno, vsakemu, ki ima težave s kožo ali lasmi pa tudi s prebavo, priporočim konopljino olje in do zdaj nisem slišala niti ene pritožbe.

———————————————————————————————————————————————————————————————

Spoštovani!

Z oljem sem zelo zadovoljna tako jaz kot moj sin. Sin ima težave z mozolji po obrazu – puberteta in je po uživanju takoj sledilo izboljšanje, tako da z veseljem popije žlico olja. Tudi sama sem opazila spremembe in najprej je olje delovalo zelo očiščevano, kar menim, da je za črevesje zelo zdravo. Mislim, da bomo vaši redni odjemalci.
Kliknite tukaj za naročilo olja
(Ali pa nas pokličite na številko 070 811 864. Hvala.)
Kliknite in preberite Kliknite in preberite Kliknite in preberite Kliknite in preberite
Anekdota

No, ne vem, če je ravno anekdota, a vsekakor zanimiva zgodba, ki malo meji na “saj ni res, pa je”. Tako se je nekega dne zgodilo, da nas je poklicala ena ženska, ki je trdila in na vsak način vztrajala, da ji je pri tej njeni zadevi pomagalo prav konopljino olje. Z možem sta, je povedala, poskusila že vse, pa ni bilo rezultata. No, poklicala je, da pove, da je končno zanosila in da je 100% prepričana, da je olje pomagalo, da “se je prijelo”, tako je povedala.

Takoj smo pomislili, da je to še ena zgodba za v rubriko, goli slučaj, zraven raznih zgodb o v enem dnevu pozdravljenih migrenah, čudežno izginuli luskavici, izginulim materinim znamenjem, sladkor iz 26 na 7 in podobno…

Potem pa ne mine dolgo pa smo “spet zanosili” in kakšno veselje je poslušati bodoče mamice, ki mislijo, da jim je naše olje pomagalo. No, kaj je na tej zgodbi nenavadnega …, v enajstih letih smo imeli že več deset takšnih odzivov 😉

Še enkrat čestitke vsem našim mamicam…
Izkušnje naših kupcev

Spoštovani jaz redno pijem to olje, pred tem sem pila arganovo. Vaše konopljino olje bom pila dalj časa, ker imam vzrok zakaj sem ga začela. Imam skrčeno ovojnico na desni nogi – obdaja jo sklepna tekočina, več kot eno leto že hodim okoli zdravnikov, pa mi do zdaj še niso odkrili, kaj bi to bilo ter kako naprej, zato sama brskam in iščem rešitve. Z upanjem, da mi bo konopljino olje pomagalo ga tudi pijem.

———————————————————————————————————————————————————————————————

Zdravo!

Hvala vam za iskren odgovor, bom za vsak slučaj še vprašala mojega hematologa na kontrolnem pregledu v Ljubljani. Ni mi treba vračati denarja (sem pa resnično zelo prijetno presenečena nad vašim poštenim poslovanjem), saj bodo olje uživali drugi člani družine, jaz pa takoj, ko bom nehala jemati ciklosporin.

Še enkrat hvala in lep pozdrav. Vas bom priporočila vsem mojim prijateljem in znancem.

———————————————————————————————————————————————————————————————

Spoštovani!

Sem prebral in vam lahko sporočam, da ga z ženo redno pijeva in je zelo pozitivno deloval na oba. Žena pravi, da je prej predno je pričela z uživanjem olja imela težave z glavoboli sedaj so pa minili, prav tako je z mehurjem in odvajanjem vode, odkar pije to olje je boljše. Prosil bi vas še za dve steklenički.

———————————————————————————————————————————————————————————————

Pozdravljeni,

Konopljino olje uporabljam od začetka januarja letos. Stara sem 58 let in seveda v meni. Pred tem sem imela težave – vročinski oblivi in sem jemala Klimaktin tbl. Ko sem začela uporabljati konopljino olje, sem z jemanjem tablet prekinila in moram reči, da nimam več težav. Le zelo poredko mi je ponoči malo »vroče«. Tudi zaprta sem bila in mislim, da mi pomaga olje tudi pri tem. Jemljem zvečer eno žlico olja v jogurtu.

———————————————————————————————————————————————————————————————

Spoštovani!

Iskreno se vam zahvaljujem za vašo ažurnost in dodatno darilo. Naj povem, da eden izmed mojih prijateljev pravi, da je že po eno tedenskem pitju začutil spremembe, ki so samo pozitivne. Zmanjšal se mu je pritisk, sladkor je padel, čeprav je človek že na insulinu, noge ga manj boljio .., skratka same pohvale. Jaz osebno nimam sprememb, vendar ga še naprej uživam in upam, da le te do jeseni – ko grem na operacijo, pridejo.

———————————————————————————————————————————————————————————————

Hvala vam za Konopljino olje. Vaše povezave in telefonsko številko sem posredovala 82 prijateljem iz
vse Slovenije. Jaz sem opustila tablete proti osteoporozi, ker so bile preveč agresivne zame. Hotelo me je zadušiti in razžreti grlo. Sedaj uživam samo Konopljino olje in moje grlo je zopet zdravo. Vem, da ga jemljem premalo časa ampak lahko mi verjamete, da se res odlično počutim in da ga bom še naročila.

———————————————————————————————————————————————————————————————

Olje pije moj mož in je zelo zadovoljen, uredila se mu je prebava, ponoči več ne rabi lulat, znižal se mu je krvni pritisk. Ker pa so penzije male ne morema zaenkrat naročiti več kot dve steklenici.

Hvala za razumevanje in lep pozdrav.

———————————————————————————————————————————————————————————————

Pozdravljeni.

Veliko je že napisanega o pozitivnih učinkih olja. Naj dodam še svoja pričanja.

Sem stara 62 let. Zdravila sem se za razne bolezni: močna osteporoza, sklepni artritis, glavkom in celiakija. Nekega dne sem dobila obvestilo o delovanju konopljinega olja. Pijem ga že več kot 1 leto. Sem človek, ki na sebi marsikaj preizkusi in sem tudi to. Ker so rezultati – izvidi zdravniški tisti, ki potrdijo učinek nečesa, sem ponovno ponovila vse izvide, za prej navedene bolezni.

Očesni pritisk je normalen brez jemanja kapljic za uravnavanje očesnega pritiska. Gostota kostne mase je za moja leta odlična, brez jemanja tablet 1 x tedensko. Moji prsti na rokah so malo iz forma, a bolečine in oteklina so izginili. Problemov s prebavo nimam in brez celiakalne dijete so markerji v normalnih mejah. Prsti so krasno gibljivi. Moram povedati, da kar delaš, moraš verjeti in stvari početi redno in na daljši rok in rezulati so tu.

To je moja slika, vsak se pa mora za nekaj, kar hoče narediti zase odločiti sam in tudi prevezi odgovornost za svoje odločitve in ne slepo verjeti, kar je pomagalo nekomu drugemu.
Kliknite tukaj za naročilo olja
(Ali pa nas pokličite na številko 070 811 864. Hvala.)
Anekdota

To je bolj poslovna “horror” zgodba, kot anekdota oz., kako že pravijo, živim se vse zgodi. Še posebej se v poslovnem svetu pri nas dogaja marsikaj in razno razni posamezniki so vedno na preži za dobrim zaslužkom.

Tisti, ki že dalj časa kupujete naše olje, se boste spomnili, da smo včasih pakete pošiljali s Pošto Slovenije. Na pošti gre tako, da se človek dogovori za določene pogoje in o teh pogojih se pogaja s človekom na strani Pošte. V našem primeru je to bil vodja oddelka za trženje v PE Maribor in več kot smo prodali, večkrat smo bili na sestanku in poskušali še malo znižati ceno.

Tale vodja je potem, oborožen s podatki o številu paketov, enostavno dobil pravo idejo. Odprl je s.p. in začel prodajati poceni romunsko konopljino olje. Res odlična zamisel… No, nekje takrat smo potem mi dobili zamisel, da je čas, da prekinemo s Pošto Slovenije …, je pa hudič, če imaš tak monopol kot pošta.

Čez čas je očitno spoznal, da kar samo od sebe tudi ne gre in se s tem več ne ukvarja, s.p. pa je zaprt.

Ampak vseeno, mene bi bilo sram, da sem Pošta.
Izkušnje naših kupcev

Živjo!

Mogoče sem vam jaz pripravljen pomagat glede izjave, samo je pa ena stvar, da sm jaz zdrav in niti nisem čutil tolko učinka na sebi, razen da nisem mel več jutranje utrujenosti in malo več volje do dela. Pomagalo mi je tudi po naporni sobotni noči, da zjutraj nisem mel želodca kot Wc… sem pa olje kupil še za teto, ki je imela probleme s prebavo!?

Tko, da mogoče bo še bolj zanimivo, ker sem bil tekmovalec na resničnostnem šovu kmetija 1, hkrati pa zadovoljni uporabnik tega olja in še v kratkem bom odprl masažni salon, kjer bom nudil tudi masažo s konopljinim oljem.

———————————————————————————————————————————————————————————————

Pozdravljeni!

Konopljino olje sem prvič začela piti pred enim mesecem, pijem ga redno zjutraj in zvečer po eno žličko. Za enkrat še nimam kakšnega posebnega mnenja razen, da se zelo dobro počutim ob 40 dnevnem postu (uživanje samo tekočine). Vsekakor bom z oljem nadaljevala.

———————————————————————————————————————————————————————————————

Pri meni so se pozitivni reultati že pokazali.  Sem pa tudi sam pošiljal naprej vaš mail in  tudi printal za tiste, ki nimajo svojega maila.

———————————————————————————————————————————————————————————————

Spoštovani!

Prejela sem vaš mejl v katerem prosite, če bi bil kdo pripravljen kaj povedati na to temo. Veste jaz imam resnično pozitivne izkušnje, marsikomu sem že svetovala naj poskusi z konopljinim oljem, kar sem tudi na sebi poizkusila. Eno leto kar pijem to konopljino olje vam moram povedati, da nimam več holesterola in ne trigliceridov, kar sem imela deset let. Sedaj imam vse skupaj na normalni meji. Glede sladkorja pa ne morem reči ker ga še nisem merila, imam ga namreč nekaj čez zgornjo mejo. Če povem samo to sem imela holesterol vedno 6,24 sedaj ga imam 5, trigliceride sem imela 3,5 ali pa s težko muko 2,69. Sedaj imam 1,8.

———————————————————————————————————————————————————————————————

Zdravo

Meni je pomagalo pitje konopljinega olja. Po kakšnih dveh mesecih pitja ene velike žlice zjutraj so se pokazale izboljšave na lasišču. Več let sem imel precej problemov z seborejo(trdovraten prhljaj in srbenje ter posledično izpadanje las). Sedaj pa je hvala bogu vse v redu.

———————————————————————————————————————————————————————————————

Spoštovani

Lahko vam samo pismeno posredujem svoja videnja o učinku konopljinega olja… V času, ko sem redno …, res redno uživala po dve žlici olja na tešče …, se mi je uredila prebava, nisem bila več zaprta, nisem imela več krvavitev iz zadnjika. Po mesecu dni rednega uživanja, so bile tudi spremembe na koži, bila je čistejša in prožnejša.

Zaradi artroze kolen, sem jemanje protibolečinskih tablet – Olfena, omejila na 4 dni, ker se mi zdi, da mi je olje “mazalo” kolena. Krvni tlak je bil popolnoma stabiliziran, vendar sem imela tudi terapijo tablet, kar je tako ali tako doživljensko. Pomagal mi je tudi pri hujšanju, saj sem v času rednega uživanja shujšala kar nekaj kilogramov. Imela sem tudi probleme z očmi (občasni slabši vid, zameglitve…), vendar se mi je tudi
to uredilo v času rednega uživanja.


———————————————————————————————————————————————————————————————

Spoštovani,

Lahko vam res napišem nekaj vrstic o odličnem – zdravem konoplinjem olju.

Kot več kot 10 letni sladkorni bolnik, sicer s strogo dieto, imamo odlično mnenje o konoplinjem olju. Vsak dan ga zaužijem 1 majhno žličko in pri merjenju glukoze dnevno doma opažam, da je nivo sladkorja precej stabilnejši kot prej, ko nisem užival konoplinega olja.

Olje zaužijem običajno med kosilom. Včasih na solati, običajno pa vedno med polovico zaužitega kosila in to enostavno spijem žličko konoplinega olja in nato nadaljujem s hrano. Takšno zaužitje je posebej primerno za tiste, ki se jim po konoplinem olju spahuje. S takšnim načinom zaužitega olja spahovanje odpade.

Olje sem poskušal tudi na ta način, da sem že pripravljenemu obroku hrane na krožniku, dodal zraven še žličko konoplinega olja. Prav tako pri domačem merjenju holesterola in trigliceridov ne opažam, da bi na maščobe vplivalo negativno. Prav tako pa se po konoplinem olju počutim bolj vitalno in po hrani, ki sem ji dodal olje manj utrujen. Torej priporočam uživanje konopljinega olja za zdravje in dobro počutje.
Kliknite tukaj za naročilo olja
(Ali pa nas pokličite na številko 070 811 864. Hvala.)
Anekdota

Ta zgodba je tudi zelo zanimiva in spet na meji mističnega oz. nerazložljivega. Zgodba pa govori o dveh bratih (prvi je iz Postojne, drugi iz Cola), ki kupujeta olje pri nas. Tako se je, nedolgo tega, zgodilo, da je eden od bratov poklical ob cca. 10h dopoldan in naročil olje. Istega dne kliče drugi brat in naroči olje.

Jaz pa kar vprašam, če sta se kaj dogovarjala, da bosta naročila olje, pa pravi tale drugi, da se ni slišal z bratom dva meseca. Skratka zanimivo se nam je zdelo vse skupaj, še posebej, ker sta oba naročila večjo količino olja.

Potem pa mine mesec in pol in spet kliče eden od teh bratov in spet naroči večjo količino olja. Pa takrat temu nisem posvečal preveč pozornosti …, dokler ni, čez nekaj ur poklical še drugi brat in naročil svojo količino olja. Pa sem seveda moral vprašati …, in seveda, nista se slišala najmanj štirinajst dni.

Naslednjič ko pokliče kateri od njiju, drugega kar sam pokličem, ker me res zanima…
Izkušnje naših kupcev

Lep pozdrav!

Z možem uporabljava vaše konopljino olje že več kot 6 mesecev in lahko rečeva, da so sami pozitivni učinki.

Naprimer:
Mož je imel na nogi v gležnju že veliko let verjetno čez 30 let velik lišaj za eno veliko jabolko, ki se mu nikoli ni čisto pozdravil, poleti je bil še bolj viden, ker je prišlo zraven še sonce. Veliko si je mazal z različnimi stvarmi in glej, ko je pa začel piti to olje, pa še mazal si ni, je čisto izginil, to že traja več mesecev.

No pa še moja izkušnja:
Veliko sem hodila okrog dermatologov, ker se mi je po 55 letu začelo na obrazu pojavljati rdečica, in srbeči mozolji, veliko sem uporabljala razne dermatološke kreme, a ko sem začela uporabljati konopljino olje, mi je rdečica z obraza izginila, prav tako srbeči mozolji, pa še to, prej nikoli nisem smela jest čokolade, je bil moj obraz preobčutljiv, zdaj si lahko privoščim tudi to.

Skratka same pozitivne stvari, veliko sem svojim prijateljem in znancem priporočala to olje in mislim, da se jih je kar veliko odločilo, da ga sedaj uporabljajo.

Vaša zvesta in hvalezna odjemalka!

———————————————————————————————————————————————————————————————

Pozdravljeni.

Z največjim veseljem bom povedal vse, kar sem doživel s tem čudežnim oljem.

In tudi sam si prizadevam k temu, da bi čimveč ljudi izvedelo zato olje, ker res pomaga.

Zelo se zanašam na konopljino olje.

———————————————————————————————————————————————————————————————

Spoštovani

Pred slabim letom sem pri vas prvič naročila konopljino olje. Zame in za mojo mamo ima balzamični učinek. Vsako jutro sem se  zbujala z “mravljičastmi ” rokami, sedaj tega enostavno ni več. Mama pa ima artritis in visok krvni pritisk in ga redno uživa vsako jutro. Če pozabi, saj veste, če te nič ne boli enostano pozabiš oziroma misliš, da določena stvar “ne pomaga” ji organizem takoj “pove”, kaj je pozabila vzeti. Sicer pa lahko jo sami vprašate.

———————————————————————————————————————————————————————————————

Pozdravljeni!

Moram vam sporočit, da redno pijem konopljino olje in ker sem bolnica z generalizirano obliko miastenije gravis in jemljem kar nekaj zdravil sem z jemanjem konopljinega olja prenehala z tabletami za zvišanje krvnega pritiska in z tabletami proti zvišanem holesterolu, ker se mi je pritisk normaliziral, prav tako tudi holesterol! Tako da bom ostala vaša stalna odjemalka!

———————————————————————————————————————————————————————————————

Meni pomaga, imela sem grozne glavobole, ki so se omilili in bodo tudi izginili, je pa potreben čas, ker olja ne uživam še tako dolgo. Sem prepričana, da pomaga, treba je vztrajati.

———————————————————————————————————————————————————————————————

Lahko pa povem vam, da olja nekako ne morem piti, ker mi ne odgovarja okus, se pa mažem kožo po obrazu in telesu in moram priznati da se mi je stanje kože precej izboljšalo, imam namreč zelo suho in občutljivo kožo, ki se mi kar luska, odkar pa se mažem z vašim oljem kožo obraza vsak dan in telo enkrat tedensko, se mi koža nič več ne lusči.

———————————————————————————————————————————————————————————————

Pozdravljeni

Jaz sem za, in bi z veseljem kaj povedala, ker se mi zdi konopljino olje čudovita stvar. Pomagalo mi je uravnati visok pritisk in tudi počutje se je izboljšalo.

———————————————————————————————————————————————————————————————

Lahko pa vam napišem mnenje, kako je meni to olje uredilo moje težave. Pred leti sem zbolela za rakom dojke. Zdravila sem se s kemoterapijo in hvala bogu ozdravela. Imam pa posledece na sluznici in na živcih. Vse je tako občutljivo, da me pri najmanjšem pretiravanju s prehrano boli želodec, pri večjih obremenitvah pa me izdajo živci. Olje sem pila na začetku zjutraj in zvečir po eno veliko žlico. Sedaj pa mi zadostuje samo ena žlica zjutraj na tešče. Skratka meni to pomaga in sem vesela, da sem našla to informacijo in bom tudi v bodoče s to terapijo nadaljevala.

———————————————————————————————————————————————————————————————

Olje uživam 2-3 mesece. Počutje se mi je v tem času izboljšalo, po kratki prekinitvi sem imela iste težave kot prej, zato sem takoj začela spet uživat olje in spet se počutim bolje. To je res. 

———————————————————————————————————————————————————————————————

Pozdravljeni

Konopljino olje mi je prvo prinesel prijatelj. Drugega sem si kupil sam.

Zjutraj ena žlička na tešče in imam v nekaj dneh zelo izboljšano prebavo. Žal potem na olje pozabim … in ponovne težava s prebavo me spomnijo nanj.

———————————————————————————————————————————————————————————————

Spoštovani!

Vaše olje pijem le kratek čas. Naročila sem ga iz dveh razlogov in sicer zaradi povečanega holesterola in luskavice. Novih krvnih testov še nisem naredila, tako, da vam ne morem povedati rezultatov, na luskavico pa vpliva zelo blagodejno. 2x tedensko si z oljem zmasiram lasišče in ugotavljam, da se luske ne obnavljajo tako hitro – lasišče je torej boljše.
Kliknite tukaj in oddajte naročilo še danes
Ali pa nas enostavno pokličite in naročite kar po
telefonu na 070 811 864 (delovniki med 9:00 in 17:00)